Uudet Benelli-moottoripyörät valloittavat tiet

Benelli, legendaarinen moottoripyörävalmistaja, valmistelee maailmaa järisyttävällä mallistopäivityksellä. Uudet Benelli-moottoripyörät ovat kuin voimaa ja kauneutta yhdistävä mestariteos, joka saa jokaisen moottoripyöräharrastajan sydämen sykkimään nopeammin. Luvassa on huippuluokan suorituskykyä, tyylikästä muotoilua ja innovatiivisia ominaisuuksia, jotka ovat valmiina valloittamaan tiet. Älä jää paitsi tästä jännittävästä uutuudesta – lue lisää siitä, mitä Benelli on tulossa tarjoamaan!


Tornado 500

Tyylikkäät ja aggressiiviset linjat, kompaktit ja modernit mitat sekä 500 kuutiota tehoa. Tornado 500 on Benellin ehdotus vastaamaan nuoremman urheilusegmentin tarpeita ja vaatimuksia. Ketterä ja helppokäyttöinen moottoripyörä, joka on suunniteltu monipuoliseen hauskanpitoon. Italian Pesarossa sijaitsevan Benelli Style Centerin kehittämä moottoripyörä, joka on alastoman “sisarensa” kanssa teknisten ominaisuuksien puolesta identtinen, mutta ulkonäöltään he eivät ole kaksosia.


Tornado Naked Twin 500

Tornado Naked Twin 500 on luonnollinen evoluutio urheilullisesta tyylistä, joka on muokannut Benellin historiaa. Tässä on uusi ote “alastomaan” konseptiin yhdistettynä kokeiltuun ja luotettavaan 500 kuution moottoriin, mikä tekee pyörästä tehokkaan, tarkan, nopean ja täydellisesti tasapainotetun. Konseptina on “riisua” moottoripyörän ylärakenne jättäen tekniset osat näkyville. Huolimatta tästä näkyvästä lihaksistosta ja agressiivisesta eteenpäin kallistuvasta asennosta, pyörä muodot ovat tyyliltään nykyaikaisia.


BKX 300

BKX 300 on Benellin uusi seikkailupyörä, joka on omistettu nuoremmalle sukupolvelle. Pyörä on suunniteltu niille, jotka haluavat liikkua vapaasti ja löytää uusia reittejä. Ajettavuudeltaan helppo, kevyt ja optimaalinen kaikissa olosuhteissa, mikä takaa hauskanpidon sekä asfaltilla että maastossa. Pyörä on suunniteltu aloittelijoille, jotka etsivät seikkailua, mutta myös niille, jotka eivät halua jäädä paitsi ajamisesta kompaktilla, dynaamisella, innovatiivisesti muotoillulla moottoripyörällä.


Hinnasto ja värivalikoima ilmoitetaan myöhemmin.